previous arrow
next arrow
Slider

Allin Apu – pitopalvelua toiveittesi mukaan


Unohtumattomiin juhliin kuuluvat myös maukkaat, laadukkaat tarjottavat

Allin Apu tarjoaa pienimuotoista pitopalvelua juhliisi ja muihin tapahtumiin. Tuotteiden korkean laadun ja hyvän maun lisäksi otamme aina huomioon myös erilaisten ruokavalioiden ja allergioiden asettamat vaatimukset. Ruokatilaukset onnistuvat noin 30 henkilölle. Kahvipöytään tarjottavaa voidaan valmistaa maksimissaan 100:lle vieraalle.

Ruuissa käytämme mahdollisimman paljon suomalaisia raaka-aineita mm. peruna- ja porkkanarieskat tehdään itsetehdyistä soseista suomalaisista juureksista

Voileipä- ja täytekakut

Allin voileipäkakut ovat maukkaita, runsastäytteisiä ja vähälaktoosisia. Voileipäkakkuja on saatavana liha-, kana-, kasvis tai kalatäytteellä. Kakkujen annoskoko on 150 g / henkilö. Kakut ovat aina tuoreita, sillä ne valmistetaan tilauksen mukaan juhlapäiväksi. Kakut rakennetaan voileipäkakkukupuun, jossa kakut on helppo kuljettaa ja ne voidaan asettaa sellaisenaan tarjolle.


Täytekakut ovat reilun kokoisia, herkullisia ja sopivan kosteita. Kakkuja saa tarvittaessa vähälaktoosisina, täysin laktoosittomina ja/tai gluteenittomina. Kakkujen annoskoko on 100g / henkilö. Kakut valmistetaan tilausten mukaan juhlapäiväksi, joten ne ovat aina tuoreita. Kakut rakennetaan tukevalle alustalle, josta ne ovat helppo asettaa suoraan tarjoiltavaksi.