LAATIKOT JA SALAATIT
Allin Apu tarjoaa tänäkin jouluna mahdollisuuden hankkia erilaisia jouluherkkuja omaa jouluvalmistautumista helpottaen. Allin herkut ovat maukkaita ja kuin kotona tehtyjä. Joululaatikot valmistetaan tilausten mukaan ns. raakamassoina. Paistat vain laatikot ohjeen mukaan valmiiksi kotona ja nautit joulun mauista! Samalla herkulliset tuoksut valtaavat aattona kodin. Waldorfin salaatti valmistetaan omalla reseptillä. Se sisältää ananasta, pähkinää, juuri– ja varsiselleriä, omenaa, kermaa ja majoneesia sekä mausteita. 

JOULURUOKIEN HINNNASTO
Lanttulaatikko 10 €/kg 
Porkkanalaatikko 10 €/kg 
Perunalaatikko 11 €/kg 
Bataattilaatikko 15 €/kg 
Punajuuri-aurajuustovuoka 15 €/kg 
Waldorfin-salaatti 19 €/kg 
Rosolli 10 €/kg 
Keltainen Rosolli, marinoitu 15 €/kg 
Sienisalaatti 18 €/kg 
Laatikoiden annoskoot 350 g, 700 g, 1 kg ja 1,5 kg. 
Salaatit ja rosollit saat 100 g tarkkuudella tilatun määrän mukaan. 

MUUT JOULUHERKUT

Allin Avun valikoimista löydät myös Kotigastronomin jouluiset teesekoitukset, maustekahvit sekä herkulliset pikkunaposteltavat. Ne ovat oiva tapa muistaa ystäviä tai yhteistyökumppaneita joulun alla. Älä myöskään unohda muita Kotigastronomin tuotteita. Esimerkiksi lihapulla-aineksilla teet itse joulupöytään maukkaat lihapullat tai kastikeaineksilla keität herkullisen kastikkeen kinkulle. Leivontatuotteista taasen löytyy esimerkiksi legendaarinen vaniljakreemia sekä pulla– tai piparkakkumaustesekoitukset. 

ROSOLLI, SAARISTOLAISLEIPÄ, KAKUT YMS.
Rosolli tehdään ilman silliä punajuuresta, porkkanasta, sipulista, maustekurkusta sekä omenasta. Kannattaa myös kokeilla viime vuosina suosiota saanutta keltaista rosollia. 
Makea ja mehevä saaristolaisleipä maistuu kalojen kanssa! Se on tehty vegaaneille sopivaksi. 
Taateli- ja mauste kakut valmistetaan niin, että ne ehtivät tekeentyä parhaiksi mauiksi jouluaattoon. Pikkuleivät voi tilata kappalemäärän mukaan. Juusto– ja hyytelökakut valmistuvat laktoosittomina herkkuina jouluiseen jälkiruoka– tai kahvipöytään. Kakut ovat kooltaan noin 10 henkilölle. 
Kaikki joulutuotteet saatavana tarvittaessa myös allergisille ja erityisruokavaliota noudattaville. Kaikki tuotteet valmistetaan vähintään laktoosittomana. Muista mainita allergioista tilausta tehdessäsi. Tuotteet valmistetaan joulua edeltävinä päivinä ja tuotteiden nouto tapahtuu Allin Pirtiltä 22.12. klo 14 -18:00, osoite: Sontulantie 3 B 2, Akaa, 

JOULULEIVONNAISET
Taatelinen karpalokinuski- juustokakku (10 hlö) 26 € 
Suklaamoussekakku (10 hlö) 26 € 
Piparijuustokakku (10 hlö) 26 € 
Polkkasuklaajuustokakku (10 hlö) 26 € 
Taateli– tai maustekakku 15 € 
Joulupulla 1,50 €/kpl 
Herrasväenleivät 0,80 €/kpl 
Hevosenkengät, Kaneliässät 0,70 €/kpl 
Saaristolaisleipä 5-7 € 

Jos mielessäsi on jotain muita jouluherkkuja, ota yhteyttä ja teemme tarjouksen sinulle. 
Tilaukset viimeistään 14.12. Tilausten nouto Allin Pirtiltä 22.12. klo 14-18