Sari Lajusuo

Sari Lajusuo

Lue Allin Avun viimeisimmät uutiset Facebookista

Ajanvaraus

Ajanvaraus onnistuu parhaiten puhelimitse päiväaikaan klo 9-17 välisenä aikana. Ota kuitenkin huomioon, että puhelimeni on äänettömänä, kun teen intialaista päähierontaa. Silloin kannattaa jättää rohkeasti viesti, niin otan heti tauolla yhteyttä.

Aikoja on mahdollista varata maanantaista perjantaihin. Ilta aikoja on saatavilla yleensä tiistaisin. Teen Kotigastronomi esittelyjä ja pitopalvelutöitä viikonloppuisin.

Pitopalvelutilaukset

Sähköposti on kätevä tapa ottaa yhteyttä pitopalvelutilauksiin liittyen, vastaan posteihin mahdollisimman pian. Voit myös soittaa minulle, mutta hoitoja tehdessäni minun on usein vaikea keskustella asiasta pidempään, joten soitan Sinulle takaisin hoitojen välillä.

Yhteystiedot

puhelin0400 987 966
sähköpostisari@allinapu.fi
käyntiosoiteAjulantie 23, 37800 AKAA

Sopimusriitojen ratkaiseminen

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).