Sarin CV:stä

2006 - 2007

Tampereen aikuiskoulutuskeskus
Koulutettu hieroja

2003 - 2005

Medika Nova, Tampere
Diplomi-refleksologi

2004 - 2005

Tampereen Ammattioppilaitos
Terveydenhuollon perusteet

2005

Medika Nova, Tampere
Intialaisen päänhieronnan peruskurssi ja jatkokurssi

2005

Medika Nova, Tampere
Homeopatian perusteet
Homeopaattinen kotiapteekki


Linkkejä

Medika Nova

Vyöhyketerapia

Hoito on yhteistyötä

Vyöhyketerapiaa Hoito on yhteistyötä terapeuttisi kanssa. Voit avoimesti kertoa itsestäsi ja ongelmistasi, sillä terapeutilla on vaitiolovelvollisuus. Terapeutin antamia ohjeita on hyvä noudattaa, jotta asetettuun tavoitteeseen päästäisiin. Terapeutti on Sinun tukenasi kun tavoittelet parempaa oloa, tasapainoa ja terveyttä.

Hoidon aikana on tärkeää, että kerrot tuntemuksistasi, koska aktivoituneessa heijasteessa saattaa tuntua kipua. Käsittelyn voimakkuus säädellään aina yksilöllisesti. On hyvä kertoa myös mahdollisista hoidon jälkeisistä reaktioista.

Vyöhyketerapia on luontaisterapeuttinen hoitomuoto, joka toistaiseksi ei kuulu koululääketieteen piiriin. Luontaisterapiat eivät kumoa koululääketiedettä tai kilpaile sen kanssa; ne voivat täydentää toisiaan.

Muista!

Mikäli käytät lääkkeitä tai olet saanut muita hoito-ohjeita lääkäriltäsi, on niistä hyvä mainita ennen hoidon aloittamista. Lääkärin määräämiin lääkkeisiin ja muihin hoitoihin emme tässä hoitosuhteessa puutu; Sinä neuvottelet itse lääkärisi kanssa.

Jos kiinnostuksesi vyöhyketerapiaan tai Intialaiseen pään­hierontaan heräsi, ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopiva hoitoaika.

Mitä on refleksologia l. koko kehon vyöhyketerapia

Refleksologia perustuu ikivanhaan hoitomuotoon, jota on käytetty eri puolilla maapalloa jo tuhansia vuosia. Se kehittyy jatkuvasti hoidoista saatujen havaintojen sekä kokemusten myötä. Sen avulla voidaan tehdä terveydentilasta analyysi, ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia häiriö- ja sairaustiloja. Hoito elvyttää kehon omia parantavia voimavaroja ja tasapainottaa häiriintyneitä elintoimintoja.

Refleksologia on käsin suoritettavaa hoitoa, jossa sormin, vyöhyke­puikoin tai sähköisen Bas-laitteen avulla stimuloidaan kehossa olevia heijasteita esim. jalkateristä, sääristä, korvista ja käsistä.

Kenelle, miksi ja miten usein

Hoito sopii kaikille, periaatteella vauvasta vaariin, koska käsittely aina suunnitellaan asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan. Refleksologia sopii hyvin terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen.

Hyviä hoitotuloksia on saatu myös esim:

Hoitokertojen määrä ja tiheys vaihtelevat, jo 3-4 hoitoa antaa hyvän olon ja tuloksia. Hoito tapahtuu tavallisesti 1-2 kertaa viikossa ja kestää kerralla tunnista puoleentoista tuntia.

Hoitoreaktioista

Hoidon vaikutukset ovat aina yksilöllisiä. Tavallisimpia reaktioita hoidon aikana tai sen jälkeen ovat:

Negatiiviset reaktiot menevät nopeasti ohi. Tavallista on, että olo tuntuu kevyeltä; ikään kuin akut olisi ladattu. Nauti siitä.

Jos mahdollista, on hoidon jälkeen hyvä levätä ja juoda normaalia enemmän vettä.

Kaikki tuntemukset ja muutokset eivät välttämättä johdu hoidosta; muutkin asiat voivat vaikuttaa hyvään oloon.