Tarjottavaa


Sarin CV:stä

2004

Medika Nova, Tampere
Käytännön ravitsemustietoutta terapeuteille

1989 - 1993

Vaasan Hotelli- ja ravintolaoppilaitos
Hotell- och restaurangförman


Pitopalvelu

Voileipäkakku Allin Apu tarjoaa pitopalvelua tarpeidesi mukaan, ottaen huomioon myös erilaisten ruokavalioiden ja allergioiden asettamat vaatimukset. Ruokatilaukset onnistuvat enintään 30 henkilölle. Kahvipöytään tarjottavaa voidaan valmistaa jopa 100:lle vieraalle.

Jos omat astiat eivät riitä juhlaväen tarpeisiin, voit vuokrata täydellisen ruoka- tai kahviastiaston juhlatilaisuuksiisi. Lue lisää sivulta Astioiden vuokraus >>

Voileipäkakut

Allin voileipäkakut ovat maukkaita, runsastäytteisiä ja vähälaktoosisia. Voileipäkakkuja on saatavana liha- tai kalatäytteellä. Kakkujen annoskoko on 150 g / henkilö.

Kakut ovat aina tuoreita, sillä ne valmistetaan tilauksen mukaan juhlapäiväksi. Kakut rakennetaan Tupperin voileipäkakkukupuun, jossa kakut on helppo kuljettaa ja ne voidaan asettaa sellaisenaan tarjolle.

Täytekakut

Täytekakku Täytekakut ovat reilun kokoisia, herkullisia ja sopivan kosteita. Kakkuja saa tarvittaessa vähälaktoosisina, täysin laktoosittomina ja/tai gluteenittomina. Kakkujen annoskoko on 100 g / henkilö.

Kakut valmistetaan tilausten mukaan juhlapäiväksi, joten ne ovat aina tuoreita. Kakut rakennetaan pyöreään kakkukupuun, jossa ne on helppo kuljettaa ja asettaa suoraan tarjolle.

Muut kahvipöydän herkut

Allilta saa myös monia muita kahvipöydän herkkuja, suolaisia ja makeita.

Suolaisia vaihtoehtoja ovat

Kahvikakku Makeita vaihtoehtoja ovat