Herkkuja ruokapöytään

Tarjottavia kahvipöytään


Sarin CV:stä

2017

TAKK, Tampere
Anniskelupassikoulutus

2004

Medika Nova, Tampere
Käytännön ravitsemustietoutta terapeuteille

1995-2004

Amica ravintolat, Toijala
Ravintolapäällikkö

1989 - 1993

Vaasan Hotelli- ja ravintolaoppilaitos
Hotelli- ja ravintolaesimies
Hotell- och restaurangförman


Pitopalvelu

Klubikokous Allin Apu tarjoaa pitopalvelua tarpeidesi mukaan, ottaen huomioon myös erilaisten ruokavalioiden ja allergioiden asettamat vaatimukset. Ruokatilaukset onnistuvat enintään 100 henkilölle. Kahvipöytään tarjottavaa voidaan valmistaa jopa 200:lle vieraalle.

Allin Pirtti

Jos etsit kokous-, koulutus- tai juhlatilaa 10-45 hengelle on Allin Pirtti etsimäsi paikka. Lue lisää sivulta Allin Pirtti >>

Kahvikaluston vuokraus

Jos omat astiat eivät riitä juhlaväen tarpeisiin, voit vuokrata täydellisen ruoka- tai kahviastiaston juhlatilaisuuksiisi. Lue lisää sivulta Astioiden vuokraus >>

Allin Avulta voit vuokrata myös kahvikeittövälineitä ja termosastioita. 12 litran perkolaattorilla keität kerralla 96 kuppia kahvia ja perkolaattori pitää kahvin lämpimänä tarjoilun ajan. Allilta löytyy lisäksi 2 kappaletta 10 litran kahvitermoksia ja useita pumpputermoksia sekä termoskannuja.

Voileipäkakut

VoileipäkakkuAllin voileipäkakut ovat maukkaita, runsastäytteisiä ja vähälaktoosisia. Voileipäkakkuja on saatavana liha- tai kalatäytteellä. Kakkujen annoskoko on 150 g / henkilö.

Kakut ovat aina tuoreita, sillä ne valmistetaan tilauksen mukaan juhlapäiväksi. Kakut rakennetaan Tupperin voileipäkakkukupuun, jossa kakut on helppo kuljettaa ja ne voidaan asettaa sellaisenaan tarjolle.

Täytekakut

Täytekakku Täytekakut ovat reilun kokoisia, herkullisia ja sopivan kosteita. Kakkuja saa tarvittaessa vähälaktoosisina, täysin laktoosittomina ja/tai gluteenittomina. Kakkujen annoskoko on 100 g / henkilö.

Kakut valmistetaan tilausten mukaan juhlapäiväksi, joten ne ovat aina tuoreita. Kakut rakennetaan pyöreään kakkukupuun, jossa ne on helppo kuljettaa ja asettaa suoraan tarjolle.

Muut kahvipöydän herkut

Allilta saa myös monia muita kahvipöydän herkkuja, suolaisia ja makeita.

Suolaisia vaihtoehtoja ovat

Kahvikakku Makeita vaihtoehtoja ovat