Kotigastronomi -kauppa

Kotigastronomi -kauppa on auki 24 tuntia vuorokaudessa, ja Sinulla on mahdollisuus tilata tuotteita silloin kun niitä haluat. Verkkokauppa palvelee osoitteessa www.kotigastronomi.fi >>.

Tilausohje


Maustemyynti

Kotigastronomi

Maustekahveja Allin Apu myy myös Kotigastronomi -tuotteita, etupäässä mausteita ja maustesekoituksia. Mausteet, kuten muutkin tuotteet, ovat korkealaatuisia, puhtaita, maukkaita ja helppokäyttöisiä, ja niiden hinta-laatu -suhde on erittäin hyvä. Ne on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, ja esimerkiksi maustesekoituksista on poistettu natriumglutamaatti. Lisätietoja saat www.kotigastronomi.fi .

Kotigastronomi -tuotevalikoima on ainutlaatuinen, täsmälleen samoja tuotteita ei saa vähittäismyymälöistä. Kotigastronomi -valikoimaan kuuluu mausteiden lisäksi myös

Tuotevalikoimassa on yhteensä noin 200 tuotetta, joista osa on laktoosittomia, maidottomia, suolattomia ja/tai gluteenittomia. Toukokuun 2010 alusta lähes kaikki tuotteet ovat natriumglutamaatittomia.

Voit pyytää Allin Avusta tuote-esittelyä kotiisi, työpaikalle tai vaikka yhdistyksesi kokoukseen. Esittelyn järjestäjä saa kiitoskukkana ostaa tuotteita itselleen esittelymyynnin mukaan ilmaiseksi.